Yksityisyydensuoja

Yksityisyyden suoja

Luottamuksesi sekä yksityisyytesi ovat tärkein prioriteettimme. Eezy Spirit on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi verkkosivujemme selailun aikana ja lupaamme ehdottomasti kunnioittaa antamiasi tietoja.

Jos osallistuit tutkimukseemme
Eezy Spirit Oy haluaa kiittää vastaajia mielipidetutkimukseemme osallistumisesta. Emme pyri myymään tai mainostamaan mitään. Toteutamme ainoastaan HR-tutkimuksia ja johtamisarviointeja tieteellisiä tutkimusmetodeja käyttäen ja yhteistyösi takaamiseksi lupaamme, että emme johdata vastaajia harhaan tutkimuksen luonteesta tai sen löydösten käyttökohteista.

Antamasi vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, ellet ole antanut suostumustasi muuhun. Niissä harvoissa tapauksissa, joissa pyydämme lupaasi luovuttaa antamiasi tietoja eteenpäin, mikä mahdollistaa henkilöllisyyden identifioinnin, vakuutamme, että tietoja käytetään ainoastaan kerrottuun tarkoitukseen. Emme lähetä pyytämätöntä sähköpostia tai välitä sähköpostiosoitteita eteenpäin. Mikäli haluamme jatkossa lähettää sinulle sähköpostiviestejä, pyydämme yksiselitteisen suostumuksesi siihen.

Mielipidetutkimuksen lomakkeisiin liittyen yhteistyösi on vapaaehtoista. Emme pyri selvittämään henkilökohtaista tietoa sinusta ilman erillistä tiedotusta ja sopimusta. Olet kaikissa vastaamisvaiheissa ja sen jälkeen oikeutettu pyytämään kaikkien tai osan vastauksistasi tuhoamista tai poistamista. Niissä tilanteissa, kun se on järkevää ja käytännönmukaista toteutamme tällaiset toiveet.

Käytämme evästeitä ja muita vastaavia lisäosia säästeliäästi ja vain laaduntarkkailu- ja varmennussyistä sekä estääksemme häiritsevää ylimääräistä vastaamista. Voit konfiguroida selaimesi ilmoittamaan evästeiden käytöstä.

Kartoitamme selaintyyppisi automaattisesti voidaksemme tarjota ohjelmistoosi parhaiten sopivan kyselylomakkeen. Emme kerää tietokoneeltasi näkymättömästi muuta dataa.

Verkkosivuillamme toteutetaan tietoturvakäytäntöjä hallintamme ulottumattomissa olevan tiedon häviämisen, väärinkäytön ja muuttamisen estämiseksi. Vain nimetyillä työntekijöillämme on pääsy tietoihin, joita meille luovutat. Heillä on pääsy tietoihin vain tietojen analysointi- ja laaduntarkkailusyistä.

Kaikkien tutkimustemme data säilytetään Eezy Spirit Oy:n omilla servereillä vartioiduissa tiloissa Suomessa.

Voit ottaa meihin yhteyttä kaikissa ongelmatilanteissa tutkimuksiin liittyen.