Blogi

Onnistumisia vuodelle 2018!

Kuten niin monella yrityksellä, myös meillä Corporate Spiritissä vietetään pikkujoulua. Ajankohta oli tänä vuonna loistava: pitkään mustana ollut maa oli saanut pikkujouluperjantaina pienen hennon valkoisen peitteen. Kohti joulua mennään siis. Perinteisesti vietämme joulua joko Turussa tai Pääkaupunkiseudulla. Tänä vuonna Turku toivotti meidät Espoon toimistolaiset tervetulleeksi yhteiseen juhlaamme.

On mahtavaa seurata miten näin pieni vuosittainen asia nostaa esille innostusta ja intoa järjestellä, miettiä ja pohtia miten meillä olisi hauskaa yhdessä. Se mikä saa meidät loistamaan, sekä töissä, että vapaa-ajalla yksilöinä on tunne siitä, että se mitä teet on mielekästä, kivaa ja hauskaa. Toki en ole itse vielä tavannut työpaikkaa, jossa kaikilla olisi joka päivä vain hauskaa. Kuitenkin, jos tekeminen on hyvin suunniteltua, mahdollistavaa, tuki työn tekemiseen tulee kollegoilta, organisaatiolta ja esimiehiltä, niin mikä olisi sen hauskempaa. Kokemus onnistumisista, ja varsinkin epäonnistumisista, kasvattaa meitä yhteen yksilöinä ja organisaationa enemmän kuin mikään muu asia. Se mahdollistaa meidän kasvaa ja luoda uutta.

Organisaation kehittyminen lähtee meistä kaikista ja kaikkien mielipide on tärkeää kehittymiselle.

Nyt on taas se aika vuodesta, kun on hyvä hetki rauhoittua ja miettiä kulunutta vuotta, missä olemme onnistuneet ja missä vielä kaivataan onnistumisia. Organisaation kehittyminen lähtee meistä kaikista ja kaikkien mielipide on tärkeää kehittymiselle. Mahdollistetaan yhdessä menestyminen myös vuodelle 2018!

Katja Louhema-Santasärkkä
People & Business Development Director

Corporate Spirit Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *