#innostavimmat

NEOT OY (North European Oil Trade)

NEOT_logo
  • TYÖNTEKIJÖITÄ: 54
  • LIIKEVAIHTO (2018): noin 5,4 miljardia euroa
  • TOIMITUSJOHTAJA: Petri Appel
  • JOHTAMISMOTTO: Ole aina aito oma itsesi
  • KOTISIVUT: www.neot.fi

NEOT (North European Oil Trade) on merkittävä Itämeren alueella toimiva polttoaineiden hankinta- ja jakeluyhtiö. Toimintamme päämääränä on mahdollistaa omistajiemme, St1:n ja SOK:n, menestyminen tarjoamalla heille kilpailukykyisiä ja vastuullisia polttoaineratkaisuja. Pyrimme jatkuvasti olemaan parhaita versioita itsestämme, ja tavoitteenamme on olla innovatiivisin ja kustannustehokkain polttoaineratkaisuja tarjoava yhtiö.


Omistautuneisuuden rakennuspalikat

Uskomme, että menestys on tehty motivaatiosta, terveydestä ja hyvästä fiiliksestä. Kokemus omasta työstä ja sen merkityksellisyydestä luo pohjan motivaatiolle. Jokaisella tulee olla sekä vapaus että vastuu oman tekemisensä ja osaamisensa kehittämisestä. Emme halua laittaa ihmistä laatikkoon, vaan auttaa ajattelemaan sen ulkopuolella.

Korostamme kannustavan yhteistyön merkitystä työssä menestymiselle. Mikäli yhteistyö työkavereiden kanssa ei tuota positiivista energiaa vaan yhdessä tekeminen pikemminkin kuluttaa sitä, ei voimavaroja riitä oikeiden asioiden tekemiseen. Jokaisen tulee omalla toiminnallaan pyrkiä tarjoamaan itselleen ja muille edellytykset olla paras versio itsestään.

Arvokokonaisuutemme NEOT Spirit on perusta kaikelle tekemisellemme ja määrittää tapamme toimia. NEOT Spirit kertoo mitä arvostamme ja millainen yhtiö haluamme olla. NEOT Spiritin rakennuspalikat ovat ketteryys, vastuullisuus, kilpailuetu ja hyvä fiilis. Näiden tekijöiden päälle on rakentunut NEOT:n vahva kulttuuri, joka on tehnyt yhtiöstämme erityisen ja antanut meille mahdollisuuden erottautua eduksemme.


Innostavaa yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

NEOT:lla tehdään päätöksiä ja asioita huomisen sijasta mieluummin jo tänään. Mikäli jokin ei toimi, se muutetaan. Päätöksentekoamme ei ohjaa asema organisaatiokaaviossa, vaan paras perustelu voittaa. Sillä ei ole väliä, kuka idean esittää.