#innostavimmat

Miraculos Oy

Työntekijöitä   40
Liikevaihto (2016):   15,8M€
Toimipaikat:   1
Toimitusjohtaja:   Jyrki Hakala
Johtamismotto:   Ensin ihmiset sitten asiat 
Aikaisemmat listavuodet:   -
Nettisivu:   www.kcprofessional.fi

Visio ja missio

Missio: Tarjoamme kuluttajille hiustenhoidon elämyksiä tuottamalla kampaamoalan asiakkaillemme tuotteita ja palveluita sekä kasvattamalla heidän menestystään ja liiketoimintaansa asiantuntevasti.

Visio: Olemme menestyvin ja suurin hiuskosmetiikka-alan yhteistyökumppani Suomessa, sekä haluttu ja tunnettu Euroopan markkinoilla.

Arvot

Asiakaskuntamme on tärkein

Asiakkaamme menestys ja osaaminen ovat tae meidän menestyksestämme.

Jaamme osaamistamme

Vaalimme vastuullisesti ammattiosaamistamme ja jaamme sitä niin että yhteistyökumppanimmekin menestyvät.

Yhdessä olemme enemmän

Olemme avoimia ja rehellisiä toisillemme. Olemme ylpeitä siitä mitä saamme aikaan yhdessä sekä asiakkaidemme kanssa ja nautimme työstämme ja yhteisöstämme. Tunnemme vastuumme yhteisestä elinympäristöstämme ja huomioimme ympäristönäkökulman kaikessa toiminnassamme.

Haluamme menestyä

Huolehdimme siitä, että toimintamme on taloudellisesti kannattavaa. Iloitsemme menestyksestä. Vaalimme yrityskulttuuriamme: yrittäjähenkisyyttä, uskallusta, rohkeutta ja ketteryyttä.

Arvot ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme ja kertovat, miten toimimme suhteessa asiakkaisiimme, yhteistyökumppaneihimme, työtovereihimme ja omistajiimme.


Omistautuneisuuden rakennuspalikat

Työntekijöiden sisäistä yrittäjyyttä tuetaan ja arvostetaan.


Innostavaa yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Matalahierarkisen organisaation ja avoimen vuorovaikutuksen ansiosta työilmapiiri on positiivinen, työtovereita ja heidän ideoitaan kunnioittava sekä päätöksenteko on nopeaa ja ketterää.

Miraculosin henkilöstöä virkistäytymässä yhdessä