Markkinointipaketti

Monipuolinen markkinointimateriaali tukee työnantajakuvan kehittämistä

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen avulla organisaatiot voivat iloita ja viestiä erinomaisuudestaan myös julkisesti!

Suomen innostavimmat työpaikat – markkinointimateriaali on maksutonta ja hyödynnettävissä heti henkilöstötutkimusten tulosten valmistuttua. Corporate Spirit Oy myöntää tunnustuksen organisaatiolle vuodeksi kerrallaan.

Esittele erinomainen saavutus kotisivuilla ja somessa

Yhä useampi ensivaikutelma luodaan organisaation verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Asiakkaat liikkuvat tänä päivänä aktiivisesti verkossa, minkä vuoksi on tärkeää varmistaa, että tuorein tieto yrityksen loistavasta kehityksestä on selkeästi tarjolla.

Suomen innostavimmat työpaikat -markkinointimateriaalia voidaan hyödyntää työnantajakuvan tehostamiseen mm. vuosijulkaisuissa, työpaikkailmoituksissa, verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, toimitilojen sisäänkäyntien yhteydessä sekä sisäisessä viestinnässä. Tunnustus on vahva viesti henkilöstön erinomaisesta innostuneisuudesta ja halusta tehdä parhaansa yritykselle tärkeiden päämäärien saavuttamiseksi.

Ota ilo irti tunnustuksesta!

Innostava viestintämateriaali vahvistaa organisaatiosi työnantajamielikuvaa.