Innostavimmat työpaikat

Suomen innostavimmissa työpaikoissa vallitsee voittajakulttuuri!

Onko henkilöstönne innostunut työstään, sitoutunut työpaikkaansa ja halukas tekemään parhaansa yhteisten tavoitteiden eteen?

Eezy Spiritin (ent. Corporate Spirit) toteuttamiin henkilöstötutkimuksiin vastaa Suomessa kymmeniä tuhansia työntekijöitä vuodessa. Mukana olevien organisaatioiden tuloksia on verrattu suomalaiseen työelämäaineistoon, joka muodostuu sadoissa organisaatioissa työskentelevien lähes 400.000 suomalaistyöntekijän antamista vastauksista. Aineisto on peräisin Corporate Spiritin toteuttamista henkilöstötutkimuksista.

Myönnämme vuosittain Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksia henkilöstötutkimuksessaan erinomaiset tulokset saavuttaneille organisaatioille. Parhaat tulokset saavuttaneet organisaatiot ja muita hienosti menestyneitä palkitaan vuosittain helmikuussa #innostavimmat -tilaisuudessa Finlandia-talossa.

Suomen innostavimmat työpaikat on ainutlaatuinen työelämätunnustus, jonka avulla organisaatiot voivat iloita ja viestiä erinomaisuudestaan myös julkisesti!

Miksi kannattaa olla innostava työpaikka?

Henkilöstölle

tunnustus kertoo, että organisaatio on onnistunut toimintansa kehittämisessä yhdessä ihmisten kanssa.

Asiakkaille ja muille sidosryhmille

tunnustus luo kuvaa hyvämaineisesta ja vastuuntuntoisesta organisaatiosta.

Uusille työnhakijoille

organisaation henkilöstön kokema positiivinen työnantajakuva on vaikuttava viesti innostavasta ja tavoiteltavasta työpaikasta.

Satakunnan Osuuskauppa täytti 100 vuotta ja järjesti upean festari-illan henkilökunnalleen.