#innostavimmat

Evli Pankki Oyj

Työntekijöitä   240
Liikevaihto (2016):   71,4 miljoonaa €
Toimipaikat:   Helsinki, Turku ja Tukholma
Toimitusjohtaja:   Maunu Lehtimäki
Henkilöstöjohtaja:   Mari Etholén
Aikaisemmat listavuodet:   -
Nettisivu:   www.evli.com 

Evli on sijoittamiseen erikoistunut pankki, joka auttaa yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan. Tuote- ja palveluvalikoima sisältää sijoitusrahastoja, varainhoitoa ja pääomamarkkinapalveluita, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, sijoitustutkimusta, kannustinjärjestelmien hallinnointia ja yritysjärjestelypalveluita. Yhtiö tarjoaa myös asiakkaiden sijoitustoimintaa tukevia pankkipalveluita. Evli on Suomen parhaaksi arvioitu ja suosituin yhteisövarainhoitaja*.

Evlin hallinnoitavana on 11,2 miljardia euroa asiakkaiden varoja (netto 12/2017). Evli-konsernin oma pääoma on 72,5 miljoonaa euroa ja BIS-vakavaraisuussuhde 15,0 prosenttia (31.12.2017). Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 200 henkilöä. Evli Pankki Oyj:n B-osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

* TNS Sifo Prospera External Asset Management 2017 Finland, SFR Scandinavian Financial Research Institutional Investment Services, Finland 2017 (jaettu ensimmäinen sija). 

Visio ja missio

Missio: Asiakkaiden varallisuuden kasvattaminen heidän yksilöllisten tavoitteidensa mukaan

Visio: Asiakkaiden mielestä yksinkertaisesti ainutlaatuinen tarjoamalla korkealuokkaista palvelua ja ylivoimaista asiakas-kokemusta 24/7

Arvot

Yrittäjähenkisyys, Hyvät suhteet, Jatkuva oppiminen, Rehellisyys

Omistautuneisuuden rakennuspalikat

Toimintamme peruskivi on valettu yrittäjähenkisyydestä, hyvistä suhteista sekä jatkuvasta oppimisesta ja kehittymisestä. Rehellisyys ja läpinäkyvyys kuvaavat jokapäiväistä toimintaamme.

Innostavaa yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Yhtiömme menestys perustuu henkilöstömme ammattitaitoon ja kykyyn tuottaa uudenlaisia ratkaisuja asiakkaidemme eduksi. Haluamme olla työnantaja, jonka palveluksessa henkilöstö kokee kehittyvänsä ja oppivansa jatkuvasti uutta. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme tukee osaamisellaan yhtiömme strategiaa ja tavoitetta.