#innostavimmat

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

logo 90px korkeus
  • TYÖNTEKIJÖITÄ: 1153
  • LIIKEVAIHTO (2018): 387,5 miljoonaa euroa
  • TOIMITUSJOHTAJA: Kimmo Simberg
  • JOHTAMISMOTTO: Uskallan, Arvostan ja Toteutan
  • KOTISIVUT: www.eepee.fi

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, on yli 91 000 asiakasomistajan omistama vähittäiskaupan monialayritys.

Toimintamme tarkoitus on tuottaa kilpailukykyisesti ja kannattavasti monipuolisia palveluja ja etuja asiakasomistajillemme. Toimintamme ovat marketkauppa, liikennemyymäläkauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa ja autokauppa. Meillä on 70 toimipaikkaa, joissa työllistämme lähes 1200 eteläpohjalaista. Myyntimme vuonna 2018 oli lähes 472 miljoonaa euroa. Eepeen asiakasomistajia palkittiin yhteensä 15,3 miljoonalla eurolla vuonna 2018.


Omistautuneisuuden rakennuspalikat

Perusasiat kuntoon esimiesten tukemisen, työhyvinvointiin panostamisen sekä henkilöstön reilun ja tasapuolisen kohtelun kautta. Suuressa yrityksessä, jossa on useita eri toimintayksikköjä ja noin 100 esimiestä on tärkeää, että yhteistyö esimiesten, keskijohdon, johdon ja tukitoimintojen välillä sujuu.


Innostavaa yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Innostusta rakennetaan työkavereista välittämällä arvostuksen ja kannustamisen kautta. Meillä on tärkeää, että henkilöstö viihtyy, joten esimiehet panostavat työntekijöihin ja työolosuhteisiin. Näin työntekijät saavat keskittyä asiakkaisiin. Sitoutunut työntekijä aikaansaa tyytyväisiä asiakkaita, tämä taas luo onnistuneen ja innostuneen fiiliksen koko työyhteisöön!