#innostavimmat

Varma

varma_logo 90px
  • TYÖNTEKIJÖITÄ: n. 550
  • LIIKEVAIHTO: Vuonna 2017 Varman maksutulo oli 4,9 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 5,5 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli syyskuun 2018 lopussa 46,9 miljardia euroa. 
  • TOIMITUSJOHTAJA: Risto Murto
  • JOHTAMISMOTTO: Me varmalaiset - ketterät vastuunkantajat
  • KOTISIVUT: www.varma.fi

KETTERIEN VASTUUNKANTAJIEN TYÖKULTTUURI

Hoidamme yhteiskunnallisesti merkittävää tehtävää: huolehdimme asiakkaidemme eläketurvasta ja vahvistamme suomalaista työtä. Varmalaiset tekevät yhteistyötä tuhansien erikokoisten yritysten kanssa ja palvelevat yli 300 000 eläkeläistä. Vastuullisuus on keskeinen osa perustehtäväämme. Kannamme vastuuta asiakkaistamme ja suomalaisen työn kestävyydestä. Samalla haluamme toimia ketterästi ja uudistaa toimintaamme jatkuvasti.

Uskomme, että hyvä työntekijäkokemus on avain asiakastyytyväisyyteen ja Varman menestykseen.

Moderni ja houkutteleva työkulttuuri on meille kilpailutekijä. Työkulttuurimme slogan on ”Ketterät vastuunkantajat”, ja sen kulmakivi on, että luotamme toisiimme ja kannamme vastuun työn tuloksellisuudesta. Työajan joustot tuovat tehokkuutta ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan arkeen. Työtä tehdään siellä, missä saadaan parhaiten tuloksia aikaan.

Huolehdimme lisäksi jatkuvasti siitä, että esimiestyö on läpi organisaation hyvää ja tasalaatuista. Varmalaisten osaamisen kehittämisessä keskeinen tavoite on erinomainen asiakaskokemus.

Varmalaisessa työkulttuurissa asiantuntija on ratissa ja ottaa vastuuta töiden valmiiksi saattamisesta. Esimies puolestaan toimii kartturina, joka ennakoi, seuraa tavoitteiden etenemistä ja antaa palautetta.