#innostavimmat

Osuuskauppa Suur-Savo

Suur-Savo_logo 90px
  • TYÖNTEKIJÖITÄ: n. 1168, 76 toimipaikkaa
  • LIIKEVAIHTO (2017): 369 miljoonaa euroa
  • TOIMITUSJOHTAJA & HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ: Heikki Hämäläinen & Tuula Lyytikäinen
  • JOHTAMISMOTTO: Terveellä järjellä, suurella sydämellä, huumorilla, mutta tosissaan.
  • KOTISIVUT: www.suursavo.fi

Osuuskauppa Suur-Savo on 72692  asiakasomistajatalouden omistama Etelä-Savossa toimiva yritys, jonka tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. Osuuskauppa Suur-Savo huolehtii koko toimialueensa palvelujen jatkuvasta kehittämisestä. Osuuskaupan toimialat ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, autokauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä pankkitoiminta. Lisäksi osuuskaupalla on oma leipomo Mikkelissä. Osuuskauppa Suur-Savo on maakunnan suurin yksityinen työnantaja, jolla on toimialueellaan 76  toimipaikkaa ja lisäksi lukuisia valtakunnallisia partnereita ja alueellisia kumppaneita. Alueellisuus ja yhteisöllisyys ilmenevät monin tavoin Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajien huomioimisessa. Osuustoiminnallisten periaatteiden mukaisesti Osuuskauppa Suur-Savo käyttää liiketoiminnastaan syntyvän tuloksen alueensa ja asiakasomistajiensa hyväksi. Osuuskaupan yhteistyökumppaneiksi on valittu sellaisia yrityksiä, organisaatioita ja tapahtumia, joilla on maakunnallista merkitystä.


Omistautuneisuuden rakennuspalikat

Arvostamme toinen toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme. Olemme ylpeitä omasta osaamisesta ja omasta maakunnasta. Luottamus ja arvostus ovat tekemisen perusta.


Innostavaa yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Kaikella, mitä teemme tai jätämme tekemättä, on merkitys. Kaikella, mitä sanomme tai jätämme sanomatta, on merkitys. Olemme joukkuepelaajia, jossa yhdessä olemme voittajia positiivisella taistelutahdolla. Kun innostuu, niin onnistuu.