#innostavimmat

Kojamo Oyj

kojamo oyj
  • TYÖNTEKIJÖITÄ: 300
  • LIIKEVAIHTO (2017): 337 miljoonaa euroa
  • TOIMITUSJOHTAJA: Jani Nieminen
  • JOHTAMISMOTTO: Ilo palvella, hinku onnistua, rohkeus uudistaa
  • KOTISIVUT: www.kojamo.fi

Kojamo haluaa olla asumisen edelläkävijä ja parempaa kaupunkiasumista arvostavan asiakkaan ykkösvalinta. Uudistamme Lumo-brändimme kautta suomalaista vuokra-asumista ja teemme siitä entistä haluttavampaa. Edistämme kaupungistuvan Suomen kilpailukykyä ja hyvinvointia helpottamalla työperäistä liikkuvuutta. Panostamme yhä vahvemmin digitaalisiin palveluihin ja asiakaskokemukseen. 


Omistautuneisuuden rakennuspalikat

Konsernissamme työskentelee noin 300 kiinteistöalan ammattilaista, jotka kokevat työnsä arvokkaaksi ja mielekkääksi. Tuloksellista työtä tehdään positiivisella asenteella: yhdessä tarjoamme asukkaillemme turvallista ja parempaa vuokra-asumista ja elämää helpottavia asumisen palveluita.

Olemme vakaa ja vastuullisesti toimiva työnantaja. Arvomme – ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa – konkretisoituvat monipuolisissa ja haasteellisissa työtehtävissämme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta voimme jatkossakin olla vuokra-asumisen suunnannäyttäjä.


Innostavaa yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Töitä tehdään ja tuloksia saavutetaan hyvässä ilmapiirissä ja yhdessä tekemällä. Innostus tekee työstämme mielenkiintoisempaa, hauskempaa ja luovempaa. Se tukee myös hyvinvointia ja jaksamista, synnyttää innovaatioita ja tuottaa tulosta.