SUOMI

SUOMEN INNOSTAVIMMAT TYÖPAIKAT

Onko henkilöstönne innostunut työstään, sitoutunut työpaikkaansa ja halukas tekemään parhaansa yrityksen päämäärien eteen?

Corporate Spiritin toteuttamiin PeoplePower®-henkilöstötutkimuksiin vastaa Suomessa kymmeniä tuhansia työntekijöitä vuodessa. Mukana olevien organisaatioiden tuloksia on verrattu suomalaiseen työelämäaineistoon, joka muodostuu sadoissa organisaatioissa työskentelevien lähes 400.000 suomalaistyöntekijän antamista vastauksista. Aineisto on peräisin Corporate Spiritin toteuttamista henkilöstötutkimuksista. 

Myönnämme asiakasyrityksillemme vuosittain Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen henkilöstötutkimuksessa erinomaiset tulokset saavuttaneille organisaatioille. Toteutamme kaikki tutkimukset kansainvälisen ISO 20252:2012 laatustandardin mukaisesti.

Parhaisiin tuloksiin yltäneet yritykset (kolme parasta) palkitaan vuosittain Suomen innostavimmat työpaikat -juhlaseminaarissa helmikuussa Finlandia-talossa. Lisäksi vuosittain palkitaan Suurin nousija, joka on aiempaan vuoteen verrattuna parantanut kaikkein eniten henkilöstötutkimuksensa tulosta kehittämällä toimintaansa yhdessä henkilöstönsä kanssa.

Palkitut yritykset voivat nyt iloita erinomaisuudestaan myös julkisesti ja viestiä asiasta sidosryhmilleen.

 

INNOSTAVAN TYÖPAIKAN HYÖDYT

  • Yrityksen henkilöstölle tunnustus kertoo siitä, että yritys on onnistunut toimintansa kehittämisessä yhdessä henkilöstönsä kanssa.

  • Asiakkaille ja muille sidosryhmille tunnustus luo kuvaa hyvämaineisesta ja vastuuntuntoisesta yrityksestä.

  • Uusille työnhakijoille organisaation henkilöstön kokema positiivinen työnantajakuva on vaikuttava viesti innostavasta ja tavoiteltavasta työpaikasta.
 
 

KUN INNOSTUU, MYÖS ONNISTUU!

Suomen innostavimmat työpaikat on tunnustus organisaatioille, jotka ovat saavuttaneet erinomaiset tulokset Corporate Spiritin toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa. Suomen innostavimmissa työpaikoissa on korkea henkilöstön omistautuneisuus ja he kehittävät toimintaansa pitkäjänteisesti yhdessä henkilöstönsä kanssa.

Kyseessä on ainutlaatuinen työelämätunnustus työpaikoille, joissa ihmiset voivat ja haluavat tehdä parhaansa organisaatiolle tärkeiden päämäärien saavuttamiseksi.

CORPORATE SPIRITIN PALVELUT

» ORGANISAATION JA HENKILÖSTÖN KEHITTÄMINEN

» JOHTAMISEN JA ESIMIESTAITOJEN KEHITTÄMINEN

» ASIANTUNTIJUUDEN JA YHTEISTYÖTAITOJEN KEHITTÄMINEN

» LIIKETOIMINTALÄHTÖINEN HYÖDYNTÄMINEN

YHTEYSTIETOMME: CORPORATE SPIRIT OY
Ota yhteyttä
Suomen innostavimmat työpaikat LinkedIn