#innostavimmat

CoreHW Oy

corehw-logo
  • TYÖNTEKIJÖITÄ: 49
  • LIIKEVAIHTO (2018): 4 miljoonaa euroa
  • TOIMITUSJOHTAJA: Tomi-Pekka Takalo
  • JOHTAMISMOTTO: Arvojen mukainen johtaminen
  • KOTISIVUT: www.corehw.com

CoreHW Oy on vuonna 2013 Tampereella perustettu yritys, joka suunnittelee ratkaisuja radiotaajuisiin mikropiireihin liittyen. Toimintamme ja henkilöstömme on kasvanut tasaisen vauhdikkaasti vuosien varrella ja tänä päivänä toimipisteemme löytyvät myös Oulusta, Turusta ja Helsingistä. Tarjoamme vaativan asiantuntijatason palveluita ja tuotteita kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille.

CoreHW:n tekemistä määrittää ja corehw’laisia yhdistää intohimo ratkaista vaativia teknisiä ongelmia. Työntekijämme ovat maailmanluokan tekijöitä radiotaajuisten mikropiirien alalla. Liiketoimintamme ja työtapamme perustuvat kovalle osaamiselle, luotettavuudelle, tehokkuudelle, joustavuudelle ja tiimityölle.


Omistautuneisuuden rakennuspalikat

Omistautuneisuuden rakennuspalikat syntyvät joustavuudesta, rehellisyydestä, uteliaisuudesta oppia uutta, jakamisesta sekä siitä, että lupaukset pidetään.

Tämän lisäksi meillä yksilöllä on merkitystä. Työssä se tarkoittaa, että ihmisillä on oma mielenkiinto vaikuttaa siihen mitä tekee, yksilölliset tarpeet ja työntekijän hyvinvointi huomioidaan mm. joustavissa työajoissa ja siinä, että omaa tekemistään ja osaamistaan voi laajentaa oman mielenkiinnon mukaan. Meillä on myös vahva tahto menestyä.


Innostavaa yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Haastavat projektit ja uusien innovatiivisten tuotteiden tekeminen yhdessä on meidän juttumme. Olemme oman alamme kovia ammattilaisia ja innostus tulee siitä, että saamme tehdä mielenkiintoisia projekteja ja oppia uutta. Yhdessä tekemisen ja tiedon jakamisen tärkeimpiä käytäntöjämme ovat mm. projektien päätteeksi pidettävät ”L2L eli lessons to learn” -tilaisuudet, ”Whiskey Friday” -tiedonjakotilaisuudet sekä kevyet mentorointikäytännöt.