#innostavimmat

Comiq Oy

comiq-logo-ilman-taustaa

Comiq on voimakkaasti kasvava, nuorekas ja dynaaminen ohjelmistojen laadun parantamiseen ja DevOpsiin erikoistunut yritys. Työskentelemme asiakkaidemme merkittävissä ohjelmistohankkeissa testauksen, DevOpsin ja projektinhallinnan tehtävissä. Tällä hetkellä comiqlaisia on jo lähes 80.

Meillä ihmisiä pidetään arvossa, ja tavoitteenamme on olla paras työpaikka comiqlaisille.


Omistautuneisuuden rakennuspalikat

Kuuntelemme työntekijöitämme päätöksenteossa. Haluamme rakentaa työyhteisöstä yhdessä sellaisen, jossa kaikilla on hyvä olla ja kaikkia arvostetaan omana itsenään. Työyhteisöömme on helppo päästä mukaan, ja toisilta voi aina kysyä apua. Työn ja vapaa-ajan yhdistäminen onnistuu vaivattomasti.


Innostavaa yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Teemme Comiqilla paljon yhdessä myös varsinaisen työajan ulkopuolella. Emme näe toisiamme päivittäisessä työssä, joten haluamme vahvistaa yhteenkuuluvuutta muilla tavoilla. Useamman kerran kuukaudessa järjestettävissä sisäisissä koulutuksissa kaikki halukkaat pääsevät kehittämään osaamistaan. Harrastekerhoissa pelaamme muun muassa sählyä ja lautapelejä sekä katsomme elokuvia. Lajikokeiluissa olemme testanneet esimerkiksi lentämistä tuulitunnelissa, ilmajoogaa, veitsenheittoa ja padelia. Lisäksi käymme kerran vuodessa porukalla laskettelureissulla Euroopassa. Olemme kiertäneet vuosien varrella laskemassa Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa sekä kolme kertaa Slovakiassa. Comiqlaiset ovat aktiivisia järjestämään ja tekemään kaikenlaista yhdessä.