#innostavimmat

A.Ahlström Kiinteistöt Oy

A.-Ahlstrom-logo

Ahlström Kiinteistöt Oy hallinnoi ja hoitaa sekä omia että emoyhtiönsä Ahlström Capitalin kiinteistö- ja metsäomaisuutta. Lisäksi yhtiö ylläpitää Noormarkun ja Kauttuan perinteikkäitä ruukkialueita tarjoten ruukeissa elämyksellisiä kohtaamisia niin majoittumisten, juhlien kuin kokoustenkin merkeissä. We develop leading businesses” on yhteinen visiomme koko konsernissa. Lisäksi olemme kunnianhimoisia ja tavoitteemme ovat korkealla.


Omistautunei
suuden rakennuspalikat

Vuonna 2018 päivitettyjen arvojemme mukaisesti – Osaamme ja onnistumme yhdessä. Tämä on johtava ajatus kaikessa toiminnassamme. Rohkaisemme henkilöstöä osallistumaan työmme ja työyhteisömme kehittämiseen ja korostamme positiivisen asenteen merkitystä. Panostukset tähän ovat tuottaneet tulosta ja henkilöstömme kokeekin, että yhtiön viimeaikainen kehitys ja usko tulevaisuuteen ovat hyvällä pohjalla. Yhtiön ja henkilöstön arvomaailman kohtaaminen ovat myös osaltaan vaikuttaneet omistautuneisuuteen.


Innostavaa yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Tiimien välinen yhteistyö, oman työn haastavuuden, mielenkiintoisuuden ja hyödyllisyyden kokemukset sekä henkilöstön osallistuminen sekä oman työn, tiimin kuin yhtiönkin kehittämiseen edistävät innostuneisuutta. Myös esimiestyön laatuun ja joka suuntaan menevän palautekulttuurin kehittämiseen on menestyksekkäästi kiinnitetty huomiota.