#innostavimmat

Osuuskauppa Suur-Savo 2018

Työntekijöitä 1194 (keskimäärin)
Liikevaihto (2016): 353,9 m€
Toimipaikat: 68
Toimitusjohtaja: Heikki Hämäläinen
Henkilöstöjohtaja: Tuula Lyytikäinen
Johtamismotto: Terveellä järjellä, suurella sydämellä, huumorilla, mutta tosissaan.
Aikaisemmat listavuodet: 4. sija 2017, 8. sija 2016
Nettisivu: www.suursavo.fi

Osuuskauppa Suur-Savo on 71343  asiakasomistajatalouden omistama Etelä-Savossa toimiva yritys, jonka tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen.

Osuuskauppa Suur-Savo huolehtii koko toimialueensa palvelujen jatkuvasta kehittämisestä. Osuuskaupan toimialat ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, autokauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä pankkitoiminta. Lisäksi osuuskaupalla on oma leipomo Mikkelissä.

Osuuskauppa Suur-Savo on maakunnan suurin yksityinen työnantaja, jolla on toimialueellaan 68  toimipaikkaa ja lisäksi lukuisia valtakunnallisia partnereita ja alueellisia kumppaneita. Alueellisuus ja yhteisöllisyys ilmenevät monin tavoin Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajien huomioimisessa. Osuustoiminnallisten periaatteiden mukaisesti Osuuskauppa Suur-Savo käyttää liiketoiminnastaan syntyvän tuloksen alueensa ja asiakasomistajiensa hyväksi.

Osuuskaupan yhteistyökumppaneiksi on valittu sellaisia yrityksiä, organisaatioita ja tapahtumia, joilla on maakunnallista merkitystä.

Visio ja missio

Visio: Ylivoimaista hyötyä asiakasomistajille.

Toiminnan tarkoitus: Tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille kannattavasti.

Arvot

  • Olemme asiakasta varten

  • Kannamme vastuumme henkilöstöstä, ympäristöstä   ja Etelä-Savosta   sekä toimimme eettisesti kestävästi

  • Uudistamme jatkuvasti toimintaamme

  • Toimimme tuloksellisesti ja käytämme tuloksen asiakasomistajien parhaaksi


Omistautuneisuuden rakennuspalikat

Arvostamme toinen toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme. Olemme ylpeitä omasta osaamisesta ja omasta maakunnasta. Luottamus ja arvostus ovat tekemisen perusta.

Innostavaa yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Kaikella, mitä teemme tai jätämme tekemättä, on merkitys. Kaikella, mitä sanomme tai jätämme sanomatta, on merkitys. Olemme joukkuepelaajia, jossa yhdessä olemme voittajia positiivisella taistelutahdolla. Kun innostuu, niin onnistuu.