#innostavimmat

SRV

Työntekijöitä   n. 1000
Liikevaihto (2016):   884 m€
Toimipaikat:   Helsingin metropolialue, Turku, Tampere, Oulu, Jyväskylä, Joensuu. Suomen lisäksi SRV toimii Venäjällä Pietarissa ja Moskovassa sekä Virossa.
Toimitusjohtaja:   Juha Pekka Ojala
Henkilöstöjohtaja:   Pirjo Ahanen
Aikaisemmat listavuodet:   14. sija vuonna 2017, 11. sija vuonna 2016
Nettisivu:   www.srv.fi

SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Aito yhteistyö ja innostus tekemiseen näkyvät jokaisessa kohtaamisessa kanssamme. Olemme vuonna 1987 perustettu pörssiyhtiö, ja toimimme valituissa kasvukeskuksissa Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 noin 884 miljoonaa euroa. SRV:ssä työskentelee reilu 1 000 ihmistä, ja lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

Visio ja missio

Missio: SRV:n tehtävänä on elämänlaadun parantaminen rakennetun ympäristön kestävillä ratkaisuilla.

Visio: SRV luo parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana.

Asiakaslupaus: Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana.

Arvot

SRV:n arvoja ovat vastuullisuus, innostus tekemiseen, rohkeus kehittää, tuloksellisuus ja avoin yhteistyö.

Omistautuneisuuden rakennuspalikat

SRV haluaa olla yhteisöllinen ja innostava työpaikka, joka edistää ja tukee henkilöstön hyvinvointia. Johdolle on tärkeää olla mukana kaikessa tässä toiminnassa omalla esimerkillään. Henkilöstölle tarjotaan mahdollisuus jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan. SRV:llä on panostettu sisäiseen liikkuvuuteen ja osaamispolut on luotu tukemaan tätä tavoitetta.

Innostavaa yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Hyvä henki ja innostus tekemiseen saavat aikaan sitoutumista, joka näkyy myös ulospäin. Esimerkiksi strategian viestimiseen on SRV:llä panostettu ja avainasemassa ovat olleet osallistaminen ja yhteistyö. SRV:llä on luotu käytäntö, jossa strategiaa tukevista onnistuneista suorituksista palkitaan. SRV kannustaa myös työntekijöitään liikunta- ja kulttuuriharrastuksissa ja aktiivinen henkilöstön vapaa-ajankerho tarjoaa erilaisia aktiviteetteja oopperasta pesäpalloon.