#innostavimmat

SATO Oyj

Työntekijöitä   212
Liikevaihto (2016):   318m€
Toimipaikat:  

Helsinki, Turku, Tampere ja Pietari

Toimitusjohtaja:   Saku Sipola
Henkilöstöjohtaja:   Johanna Koramo
Aikaisemmat listavuodet:   -
Nettisivu:   www.sato.fi

Globalisaatio, digitalisaatio ja kestävä kehitys muuttavat sekä kaupunkeja että ihmisiä. Siksi asumisenkin on muututtava. SATOn rooli asuntomarkkinoilla on tarjota monipuolista asumista ja etsimme ennakkoluulottomasti keinoja tuottaa kohtuuhintaisia asuntoja. Kehitämme monipuolisia asumisratkaisuja erilaisiin asumistarpeisiin ja tuotamme asiakkaillemme arkea helpottavia etuja ja elämyksiä. Kasvatamme tarjontaamme nopeimmin kasvavissa kaupungeissa: pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa, ja tällä hetkellä omistamme noin 26 000 vuokra-asuntoa.

Visio ja missio

Missiomme on: Mullistamme asumisen – tarjoamme asiakkaillemme enemmän kuin seinät.

Visiomme on: Kukoistavissa kaupungeissa asuu hyvinvoivia ihmisiä

Asiakaslupaus: Koti kuten haluat


Arvot

Arvomme ovat Rima korkealla, Ihminen ihmiselle ja Osaamisen ilo ja rentous. 


Omistautuneisuuden rakennuspalikat

SATOn strategia ja tulevaisuuden suuntaviivat on viestitty työntekijöille selkeästi ja luottamus yrityksen mahdollisuuksiin on vahva. Asiakas on työn keskiössä ja onnistumiset asiakkaiden kanssa luovat työlle merkitystä. Välitön, ihmisläheinen yrityskulttuuri ja kannustava läsnä oleva esimiestyö mahdollistavat, että töitä tehdään SATOssa hyvällä fiiliksellä.  


Innostavaa yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Haluamme kehittää SATOa yhdessä työntekijöiden kanssa. Kannustamme työntekijöitämme ideoimaan ja innovoimaan. Viime vuonna saimmekin yhteensä noin 150 ideaa ideaportaalin kautta ja useat näistä ovat siirtyneet käytäntöön. Olemme luoneet arvot ja yrityskulttuurin kehittämislinjat yhdessä työntekijöiden kanssa. Vuosittaisilla SATO-päivillä koko henkilöstö kokoontuu yhteen työstämään strategisia teemoja ja pitämään hauskaa yhdessä. Panostamme työntekijöiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erilaisin henkilökuntaeduin, tukemalla liikunta- ja virkistystoimintaa sekä tarjoamalla hyvinvointia tukevia valmennuksia.

Hyvää asiakaspalvelua tehdään Satossa aina tiiminä, rennolla otteella, iloa unohtamatta ja rima korkealla