#innostavimmat

A. Ahlström Kiinteistöt Oy

Työntekijöitä   19
Liikevaihto (2016):   1,8 m€
Toimipaikat:   1
Toimitusjohtaja:   Sebastian Burmeister
Henkilöstöjohtaja:   Outi Kaivo-oja
Johtamismotto:   Asenne ratkaisee
Aikaisemmat listavuodet:   -
Nettisivu:   www.ahlstromcapital.com

A. Ahlström Kiinteistöt Oy hallinnoi ja hoitaa sekä omia että emoyhtiönsä Ahlström Capitalin kiinteistö- ja metsäomaisuutta. Lisäksi yhtiö ylläpitää Noormarkun ja Kauttuan perinteikkäitä ruukkialueita tarjoten ruukeissa elämyksellisempiä kohtaamisia niin majoittumisten, juhlien kuin kokoustenkin merkeissä.

Visio ja missio

”We develop leading businesses” on yhteinen visiomme koko konsernissa. Lisäksi olemme kunnianhimoisia ja tavoitteemme ovat korkealla.

Asiakaslupaus:  Erillinen asiakaslupaus meillä on vain Palveluissa: Merkityksellisempiä kohtaamisia, unohtumattomia elämyksiä.


Arvot

Olemme uudistaneet loppuvuonna 2017 yhtiömme arvoja koko henkilöstön voimin. Implementointityö on kesken, mutta valitut arvomme ovat: tuloksellisuus, yhteistyö, kehittyminen, vastuullisuus ja perinteet.


Omistautuneisuuden rakennuspalikat

Arvojemme mukaisesti – Osaamme ja onnistumme yhdessä. Tämä on johtava ajatus kaikessa toiminnassamme. Rohkaisemme henkilöstöä osallistumaan työmme ja työyhteisömme kehittämiseen ja korostamme positiivisen asenteen merkitystä. Panostukset tähän ovat tuottaneet tulosta viime vuodesta ja henkilöstömme kokeekin, että yhtiön viimeaikainen kehitys ja usko tulevaisuuteen ovat hyvällä pohjalla. Yhtiön ja henkilöstön arvomaailman kohtaaminen ovat myös osaltaan vaikuttaneet omistautuneisuuteen.


Innostavaa yrityskulttuuria kuvastava käytäntö

Erityisesti tiimien välinen entisestään kehittynyt yhteistyö, oman työn haastavuuden, mielenkiintoisuuden ja hyödyllisyyden kokemukset sekä henkilöstön osallistuminen sekä oman työn, tiimin kuin yhtiönkin kehittämiseen edistävät innostuneisuutta. Myös esimiestyön laatuun ja palautekulttuurin kehittämiseen on kiinnitetty huomiota. 

A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n Palveluliiketoiminnan väkeä Road to 2020 strategiatyöstön yhteydessä